Termeni și condiții

Comanda dumneavoastra reprezinta acceptul termenilor si conditiilor de comercializare a produselor noastre si, de aceea, va rugam sa cititi cu atentie ceea ce urmeaza. In cazul in care aveti vreo nelamurire legata de produsele noastre sau de modalitatile de livrare si de comanda, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: iuliu.maniu@liv.ro . UNISISTEM GRUP isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. 


Accesand pagina -Termeni si conditii- puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.
Drepturi de autor: Intregul continut al site-ului trapedevizitare.ro este proprietatea UNISISTEM GRUP si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
Folosirea fara acordul UNISISTEM GRUP a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului trapedevizitare.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. 
Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului, fie direct, fie prin reprezentantii sai din Romania.
 

Parteneri:
  UNISISTEM GRUP   are contracte de revanzare cu importatorii unici sau cu cei mai mari importatori ai marcilor prezente in site-ul trapedevizitare.ro.Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri cu privire la o marca sau un produs anume, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.
 

Securitatea datelor personale si a informatiilor: Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de
 UNISISTEM GRUP , numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
 

 
UNISISTEM GRUP  nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Declinarea responsabilitatii: Continutul site-ului trapedevizitare.ro a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. Imaginile prezentate pot diferi fata de realitate
De aceea,  UNISISTEM GRUP  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societatii de catre reprezentantii fiecarei marci.
 

 UNISISTEM GRUP  si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv.

Retururi: Dupa expedierea produselor, societatii nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor cu exceptia urmatoarelor cazuri:

 • Daca produsul nu este conform cu specificatiile de pe site, cu datele din manualul tehnic/manualul de utilizare, cu datele din certificatul de garantie
 • Daca coletul sau produsul prezinta deteriorari la achizitionare, se poate returna doar in termen de maxim 24 de ore
 • Daca produsele v-au fost livrate gresit
 • Daca produsul este defect si se afla in perioada de garantie
 • CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE, RENUNTAREA LA CUMPARARE ESTE APLICABILA DOAR CLIENTILOR PERSOANE FIZICE
 • Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier
 • Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului
 • Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur
 • Respectati intocmai conditiile de garantie si de utilizare altminteri ne rezervam dreptul sa nu acceptam returul
 • Produsul nu mai poate fi returnat daca se afla intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou
 • Acesta clauza se aplica conf. O.U.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G. 130/2000 art. 2 lit.e
 • Renuntarea la cumpãrare în mod repetat va putea fi consideratã un abuz
 • google.com, pub-5732918501546620, DIRECT, f08c47fec0942fa0